Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)239g64kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1431g2376kcal271.9g0g143.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 477g631kcal12.5g15.3g57.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu162g204kcal17.8g0.5g14.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka72g59kcal2.4g13.6g0.7g0.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g33kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Kaurahiutale 95g357kcal13.8g54.4g7g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7450kcal645.6g199.8g447.2g35g
Valittu annoskoko2500g3725kcal322.8g99.9g223.6g17.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1863kcal161.4g50g111.8g8.8g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897