Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 264g1911kcal3.1g1.1g214.2g0g
Sokeri 179g727kcal0g179g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl27g36kcal3.6g0.1g2.3g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.5g4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 411g1410kcal41.9g287.7g4.9g14.4g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g495g248kcal5g59.4g5g0g
Kuohukerma,valio,2dl211g717kcal4.2g6.3g73.8g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g527g343kcal58g22.1g1.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 84g54kcal2.7g4.1g3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.2g1.1kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl232g301kcal30.4g0.7g19.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 34g128kcal1.9g28.3g0.5g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g84kcal0g20.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11958kcal302.6g1228.2g649g30.2g
Valittu annoskoko2500g5979kcal151.3g614.1g324.5g15.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2990kcal75.7g307.1g162.3g7.6g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508