Mahnun kanakeitto

1. Paista kanat öljyssä kattilan pohjalla.

2. Lisää vesi ja kanaliemikuutiot.

3. Kun vesi on alkamassa kiehua, lisää perunasipulisekoitus.

Anna lämmetä ja lisää sulatejuusto.

4. Kun juusto on sulanut, ruoka on valmista.

Itse annan keiton porista ~40 minuuttia, jolloin perunat ja sipulit hajoavat keittoon ja keitto on pehmeätä.

Mausta mielesi mukaan timjamilla, kurkumalla ja curryllä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3630 grammaa

Kukkoruusti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria551g793kcal88.2g13.8g40.8g0g
Vesi964g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)14g36kcal1.8g1.7g2.5g0.1g
Apetit peruna-sipuli-sekoitus 500 g689g468kcal11g102.6g0.7g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g276g441kcal49.6g0g27.5g0g
Oliiviöljy 6.9g61kcal0g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3598kcal301.2g236.2g156.8g0.2g
Valittu annoskoko2500g1799kcal150.6g118.1g78.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g900kcal75.3g59.1g39.2g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6g4.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232984