Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 562g1928kcal57.3g393.3g6.7g19.7g
Vesi346g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g86g778kcal0g0g86.4g0g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.5g0g0.1g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 692g980kcal158.2g0g38.1g0g
Sipuli, paistettu 86g88kcal1.1g4.2g7.1g1.5g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Herkkusieni säilyke 173g29kcal3.6g0.3g0.5g4.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g346g1245kcal96.8g6.6g89.9g0g
Oregano, kuivattu 1.7g5.3kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix173g86kcal2.6g17.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10369kcal643.6g861.8g459.8g52.8g
Valittu annoskoko2500g5184kcal321.8g430.9g229.9g26.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2592kcal160.9g215.5g115g13.2g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921