Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 391g68kcal7.2g1.6g2g7.4g
Chili paprika punainen141g56kcal2.8g12.7g0g0g
Maissi jyvät 310g445kcal8.7g79.3g7.4g11.5g
Fetajuusto, Milbona157g438kcal31.3g0.8g34.4g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g470g356kcal24.9g81.7g1.9g21.1g
Kana 470g885kcal95.1g0g56.3g0g
Valkosipuli 5.5g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g313g94kcal6.3g21.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 9g50kcal0g0g5.6g0g
Chilikastike, Felix235g235kcal4.7g49.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5266kcal362.8g496.4g216.2g80.2g
Valittu annoskoko2500g2633kcal181.4g248.2g108.1g40.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1317kcal90.7g124.1g54.1g20.1g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361