Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)568g818kcal153.4g12.5g17g0g
Atria kevyt jauheliha474g805kcal90g0g47.3g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g710g178kcal6.4g33.4g1.4g0g
Herkkusieni 237g38kcal5g0.7g0.8g3.6g
Paprika vihreä 355g76kcal3.3g8.9g1.1g6.7g
Sipuli 130g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)26g73kcal2.4g4.7g4.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4052kcal524.2g132.8g145.6g25.2g
Valittu annoskoko2500g2026kcal262.1g66.4g72.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1013kcal131.1g33.2g36.4g6.3g
Arvot/100g100g81kcal10.5g2.7g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029