Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 49g433kcal0g0g48.9g0g
Sipuli 377g114kcal4.7g18.1g0.8g6.4g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g753g866kcal165.7g0g18.8g0g
Tomaattimurska 753g221kcal4.2g39.9g1.5g14.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 26g18kcal0.3g3g0.3g1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%290g464kcal7.8g7.8g43.5g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 252g50kcal1.7g7.6g0.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4333kcal368.8g152.8g228.2g52.4g
Valittu annoskoko2500g2167kcal184.4g76.4g114.1g26.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1083kcal92.2g38.2g57.1g13.1g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368