Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g637g268kcal0g59.9g0.6g15.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala23g65kcal4.7g1.2g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1486g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 283g627kcal49.5g0g48.1g0g
Sipuli 71g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1963kcal110.2g129g107g34.2g
Valittu annoskoko2500g982kcal55.1g64.5g53.5g17.1g
Annoskoko puolitettuna1250g491kcal27.6g32.3g26.8g8.6g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511