Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 302g84kcal3.6g12.3g0.6g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g228g434kcal36.5g1.1g32g0g
Vesi, vesijohtovesi 1522g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka52g13kcal0.5g2.4g0.2g1g
Lehtiselleri 16g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g264g159kcal4g34.4g0.3g2.4g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1452kcal91.6g114.6g66.6g25.4g
Valittu annoskoko2500g726kcal45.8g57.3g33.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna1250g363kcal22.9g28.7g16.7g6.4g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472