Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1109g1840kcal210.6g0g110.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g693g243kcal6.9g45g3.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta83g299kcal10.8g58.2g1.7g2.9g
Vesi416g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)166g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4926kcal466.2g233.2g233.2g12.8g
Valittu annoskoko2500g2463kcal233.1g116.6g116.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1232kcal116.6g58.3g58.3g3.2g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585