Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 845g905kcal195.1g0g12.7g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g211g59kcal1.3g12.6g0.4g5.3g
Kesäkurpitsa zucchini 211g38kcal1.2g5.3g0.8g1.5g
Sipuli 211g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Paprika keskiarvo 211g60kcal2g9g0.8g4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka211g23kcal2.3g2.3g0.4g2.1g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)21g55kcal2.7g2.5g3.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 211g48kcal3.8g5.1g0.4g4.4g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g114g68kcal5.9g10.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4999g2897kcal438.8g125.8g61.2g43.4g
Valittu annoskoko2500g1449kcal219.4g62.9g30.6g21.7g
Annoskoko puolitettuna1250g724kcal109.7g31.5g15.3g10.9g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872