Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g775g1550kcal155g0g100.7g0g
Oliiviöljy 13g117kcal0g0g13.3g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)24g162kcal0.2g0.2g17.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g388g264kcal6.2g57.7g0.4g0g
Suolapähkinä 11g63kcal2.6g1.1g5.3g0.8g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow1261g504kcal26.5g85.7g5g37.8g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5485kcal386.2g293.4g298.6g77.2g
Valittu annoskoko2500g2742kcal193.1g146.7g149.3g38.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1371kcal96.6g73.4g74.7g19.3g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722