Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha811g1346kcal154.1g0g81.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g142g105kcal6.4g18.3g0.3g0g
Vesi507g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 243g73kcal2.3g12.4g0.5g4.9g
Paprika punainen 243g71kcal2.3g10.9g1g4.6g
Sipuli (kuorittu)223g60kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Valkosipuli 101g110kcal8g16.5g0.6g2.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g51kcal2.4g0.3g4.5g0g
Mustapippuri 6.1g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Herkkusieni säilyke 203g34kcal4.3g0.4g0.6g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3736kcal366.8g143.6g178.4g43.8g
Valittu annoskoko2500g1868kcal183.4g71.8g89.2g21.9g
Annoskoko puolitettuna1250g934kcal91.7g35.9g44.6g11g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437