Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1048g239kcal5.9g36.1g3.1g14.7g
Sipuli (kuorittu)231g62kcal3g11.1g0.5g3.9g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g63g566kcal0g0g62.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.3g11kcal0.5g2g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore314g31kcal3.5g2.5g0.6g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 838g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1817kcal25.8g103.4g134.2g43.4g
Valittu annoskoko2500g909kcal12.9g51.7g67.1g21.7g
Annoskoko puolitettuna1250g454kcal6.5g25.9g33.6g10.9g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839