Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1360g378kcal16.2g55.2g2.7g28.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)20g56kcal1.9g3.6g3.8g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g272g76kcal1.6g16.2g0.5g6.8g
Paprika punainen 109g32kcal1g4.9g0.4g2.1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow385g328kcal17.7g57.8g1.9g19.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)354g142kcal6g29g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2021kcal88.8g333.4g19.4g113.8g
Valittu annoskoko2500g1011kcal44.4g166.7g9.7g56.9g
Annoskoko puolitettuna1250g505kcal22.2g83.4g4.9g28.5g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910