JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)394g885kcal23.6g157.4g19.7g7.9g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g139g125kcal2.1g27.8g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa579g1736kcal133.1g0g133.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 1389g3076kcal243.1g0g236.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11644kcal803.8g370.4g779.2g15.8g
Valittu annoskoko2500g5822kcal401.9g185.2g389.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2911kcal201g92.6g194.8g4g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075