Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)1133g1529kcal226.5g1.1g68g0g
Sipuli (kuorittu)252g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Valkosipuli 168g182kcal13.3g27.3g1g3.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl839g713kcal11.7g36.9g58.7g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 21g59kcal2.3g8g0.7g5.6g
Rypsiöljy 63g556kcal0g0g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6214kcal514.2g170.8g383.6g26.8g
Valittu annoskoko2500g3107kcal257.1g85.4g191.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1553kcal128.6g42.7g95.9g6.7g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883