A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g872g1988kcal165.7g0g148.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g363g1017kcal69g0g79.9g0g
Vesi581g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka44g36kcal1.5g8.3g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6429kcal489g78g459.8g22.6g
Valittu annoskoko2500g3214kcal244.5g39g229.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1607kcal122.3g19.5g115g5.7g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306