Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 359g246kcal51.8g0g3.9g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g997g2892kcal109.7g548.6g25.9g0g
Sipuli (kuorittu)219g59kcal2.9g10.5g0.4g3.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl27g242kcal0g0g26.9g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka28g23kcal0.9g5.3g0.3g0.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g798g1277kcal16.8g30.3g119.7g0.8g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9973kcal370.4g1200g401g16g
Valittu annoskoko2500g4986kcal185.2g600g200.5g8g
Annoskoko puolitettuna1250g2493kcal92.6g300g100.3g4g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551