Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos12g87kcal0.1g0.1g9.7g0g
Valkokaali keräkaali 1208g335kcal14.4g49g2.4g25.4g
Vesi121g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g34kcal1.1g0.8g2.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g157g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Paprika punainen 205g60kcal1.9g9.2g0.8g3.9g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g302g362kcal6.9g14.5g30.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen483g672kcal91.8g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3188kcal234.2g165.8g160g66.4g
Valittu annoskoko2500g1594kcal117.1g82.9g80g33.2g
Annoskoko puolitettuna1250g797kcal58.6g41.5g40g16.6g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744