Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow288g813kcal51.6g183.1g2.6g28.8g
Palvikinkku HK 3%346g346kcal62.3g1.7g10.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)202g323kcal5.4g5.4g30.3g0g
Vesi1442g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.5g20kcal0.7g0.7g1.5g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g144g40kcal0.9g8.6g0.3g3.6g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3130kcal243.8g405.8g91.2g67.4g
Valittu annoskoko2500g1565kcal121.9g202.9g45.6g33.7g
Annoskoko puolitettuna1250g783kcal61g101.5g22.8g16.9g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380