Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 962g174kcal5.4g24g3.8g6.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1122g228kcal6.7g42.6g3.4g15.7g
Valkosipuli 39g42kcal3g6.3g0.2g0.8g
Limemehu (Tymbark), annos 100g321g154kcal0.3g38.5g0.3g0g
Hunaja 16g53kcal0.1g12.9g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl42g375kcal0g0g41.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2049kcal31g248.6g98.8g46.4g
Valittu annoskoko2500g1025kcal15.5g124.3g49.4g23.2g
Annoskoko puolitettuna1250g512kcal7.8g62.2g24.7g11.6g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314