Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 906g253kcal20.6g26.3g1.8g19.9g
Kymppi kevyt piirakkataikina725g1739kcal50g277.5g45.7g21.7g
Oltermanni, perinteinen326g1174kcal81.5g0g94.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)272g342kcal29.9g0.8g24.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)272g448kcal8.2g10.9g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7913kcal380.4g631g414.8g83.2g
Valittu annoskoko2500g3956kcal190.2g315.5g207.4g41.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1978kcal95.1g157.8g103.7g20.8g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729