Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2344g1406kcal35.2g304.7g2.3g21.1g
Oliiviöljy 78g691kcal0g0g78.1g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g39g51kcal1.2g8.2g2.3g5.5g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g33kcal1.6g6.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4363kcal76g638.4g165.6g53.2g
Valittu annoskoko2500g2182kcal38g319.2g82.8g26.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1091kcal19g159.6g41.4g13.3g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454