Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet607g741kcal129.2g0g24.3g0g
Vesi1040g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.7g23kcal1.1g1g1.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g433g178kcal6.1g35.1g1.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas217g607kcal41.2g0g47.7g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g69g37kcal4g3.7g0.6g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g117g145kcal3.5g29.9g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr8.7g24kcal0.7g0.8g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3508kcal371.6g141g155.6g0.2g
Valittu annoskoko2500g1754kcal185.8g70.5g77.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g877kcal92.9g35.3g38.9g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045