Vaahtokarkit

Valkuaiset vaahdoksi

liivate + kylmä vesi (0,5 dl)

kuumaan veteen hermesetas, vanilja-aromi, suola, liivateseos.

Ei tarvitse keittää (makeutusaine ei toimi kuten sokeri) Vatkataan vaahdoksi (annetaan jäähtyä)

Vaahdot yhdistetään.

Massa rasvattuun, jauhotettuun vuokaan (esim.

tärkkelykset tai muu "pölymäinen" jauho, esim.

prode, kookosjauho ok).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 972g412kcal95.4g3.9g1g0g
Liivate 83g291kcal71.4g0g0.1g0g
Hermesetas-jauhe56g161kcal0.7g31.1g0g22.2g
Vesi1389g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1726kcal335g70g2.2g44.4g
Valittu annoskoko2500g863kcal167.5g35g1.1g22.2g
Annoskoko puolitettuna1250g432kcal83.8g17.5g0.6g11.1g
Arvot/100g100g35kcal6.7g1.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286954