Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1820g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 437g142kcal1.9g15.1g3.1g14.4g
Sokeri 155g628kcal0g154.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 69g232kcal0g56.4g0g1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g20g121kcal1.4g11.6g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2245kcal6.6g475.2g20.2g30.8g
Valittu annoskoko2500g1122kcal3.3g237.6g10.1g15.4g
Annoskoko puolitettuna1250g561kcal1.7g118.8g5.1g7.7g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353