Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 44g33kcal5.7g0.5g0.2g3g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 79g696kcal0g0g78.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 569g1952kcal58g398.2g6.8g19.9g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)438g1138kcal113.8g6.6g74.4g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g350g399kcal49g3.5g21g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)350g140kcal6g28.7g0.4g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g233g140kcal0.9g35g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8994kcal466.8g945g363.4g47.6g
Valittu annoskoko2500g4497kcal233.4g472.5g181.7g23.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2249kcal116.7g236.3g90.9g11.9g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776