Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g1048g1363kcal220.1g0g52.4g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi29g81kcal2.6g2g6.6g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vesi1310g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.8g0.2g0.7g
Voimariini normaalisuolainen13g94kcal0.1g0.1g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3260kcal451.8g40.4g139.8g4.6g
Valittu annoskoko2500g1630kcal225.9g20.2g69.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna1250g815kcal113g10.1g35g1.2g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480