Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 265g1919kcal3.1g1.1g215g0g
Sokeri 150g608kcal0g149.7g0g0g
Kananmuna, paistettu 97g196kcal12.4g0.3g16.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 344g1180kcal35g240.7g4.1g12g
Leivinjauhe 8.8g16kcal0.5g3.3g0g0g
Raparperi 353g119kcal2.4g19.4g0.4g4.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 353g136kcal0.6g28.8g0.3g5.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g26g96kcal0.9g21.1g0.9g0g
Sokeri 71g286kcal0g70.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 16g53kcal0g12.9g0g0.2g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g353g1234kcal49.4g197.5g26.4g35.3g
Voi 176g1279kcal2.1g0.7g143.4g0g
Sokeri 113g457kcal0g112.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 176g605kcal18g123.4g2.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16368kcal248.8g1963.6g817.8g127.8g
Valittu annoskoko2500g8184kcal124.4g981.8g408.9g63.9g
Annoskoko puolitettuna1250g4092kcal62.2g490.9g204.5g32g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790