Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 1283g1380kcal244.6g0g43.6g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g642g1944kcal121.9g3.2g160.4g0g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Valkoviini kuiva 257g176kcal0.8g1.5g0g0g
Suola, annos 3g46g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 15g43kcal1.7g5.9g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7225kcal744.6g45.8g410g17g
Valittu annoskoko2500g3612kcal372.3g22.9g205g8.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1806kcal186.2g11.5g102.5g4.3g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794