Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 977g744kcal18.4g151.4g2g9.8g
Kirjolohifilee 732g1211kcal122.7g0g80.6g0g
Maito, Kevyt586g270kcal18.8g28.1g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 107g153kcal13.4g0.3g11g0g
Tilli, tuore 98g29kcal3.6g0.9g0.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4813kcal353.8g361.4g206.4g23.8g
Valittu annoskoko2500g2406kcal176.9g180.7g103.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1203kcal88.5g90.4g51.6g6g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063