Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g766g2681kcal84.3g566.8g9.2g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)643g611kcal148g0g3.2g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 64g398kcal0g0g45g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta31g110kcal4g21.4g0.6g1.1g
Maito, Kevyt766g352kcal24.5g36.8g11.5g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper230g666kcal59.7g0g48.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9639kcal641g1250g235.6g2.2g
Valittu annoskoko2500g4819kcal320.5g625g117.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2410kcal160.3g312.5g58.9g0.6g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559