Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1457g2094kcal233.1g0g129.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g728g874kcal24.8g26.2g72.8g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)23g124kcal0g0g14g0g
Tilli, tuore 291g87kcal10.8g2.6g2.3g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6357kcal537.4g57.6g437.6g12.2g
Valittu annoskoko2500g3179kcal268.7g28.8g218.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1589kcal134.4g14.4g109.4g3.1g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203