Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino653g2287kcal84.9g437.8g16.3g39.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 523g1675kcal139.9g0g125.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1019g428kcal16.3g87.7g1g0g
Kananmuna kuoreton 216g308kcal27g0.6g22.1g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)89g107kcal2.7g3.6g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9609kcal541.6g1059.4g346.8g78.4g
Valittu annoskoko2500g4805kcal270.8g529.7g173.4g39.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2402kcal135.4g264.9g86.7g19.6g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511