Jauhelihapihvi maitoon

Sekoita korppujauhot ja maito.

Anna jauhojen turvota hetki.

Lisää seokseen jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Sekoita taikina hyvin.

Muotoile taikinasta samankokoisia, ohuita pihvejä ja paista pihvit kypsiksi pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 645 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1550g3433kcal271.3g0g263.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 465g584kcal51.2g1.2g42g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen388g128kcal12.8g19g0g0g
Korppujauho 97g355kcal10.2g72.6g1g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9000kcal691g185.6g613.2g10.2g
Valittu annoskoko2500g4500kcal345.5g92.8g306.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2250kcal172.8g46.4g153.3g2.6g
Arvot/100g100g180kcal13.8g3.7g12.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300963