Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1637g179kcal9.2g22.9g1.6g11.5g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 818g1083kcal21.5g26.2g98.2g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 21g68kcal0.1g16.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2658kcal61.6g131.2g199.6g23g
Valittu annoskoko2500g1329kcal30.8g65.6g99.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna1250g665kcal15.4g32.8g49.9g5.8g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021