Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 2086g542kcal32.5g73g4.2g39.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g174g47kcal2.3g8.3g0.3g3g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 174g62kcal0.3g12.4g0.2g3.5g
Neilikka, annos 4g3.5g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 17g71kcal0g17.4g0g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 35g7.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1482kcal70.4g228.2g9.6g92.2g
Valittu annoskoko2500g741kcal35.2g114.1g4.8g46.1g
Annoskoko puolitettuna1250g371kcal17.6g57.1g2.4g23.1g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939