Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1705g2432kcal213.1g5.1g174.7g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g633g2121kcal145.6g0g170.9g0g
Voi 162g1178kcal1.9g0.6g132g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11460kcal721.2g11.4g955.2g0g
Valittu annoskoko2500g5730kcal360.6g5.7g477.6g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2865kcal180.3g2.9g238.8g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521