Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 954g424kcal7g59.6g0g57.2g
Porkkanaraaste 200g954g257kcal5.7g50.5g1.9g23.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g572g2231kcal0g560.6g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g21g127kcal1.4g12.2g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6079kcal28.2g1365.8g18.4g162g
Valittu annoskoko2500g3040kcal14.1g682.9g9.2g81g
Annoskoko puolitettuna1250g1520kcal7.1g341.5g4.6g40.5g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669