Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g722g2527kcal92.4g503.2g13.7g23.1g
Paistijauheliha, snellman722g1227kcal86.6g0g72.2g0g
Rypsiöljy 18g160kcal0g0g18.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g812g1316kcal68.2g97.5g64.2g38.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit226g293kcal6.8g4.5g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11047kcal508g1210.4g395g122.6g
Valittu annoskoko2500g5523kcal254g605.2g197.5g61.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2762kcal127g302.6g98.8g30.7g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716