Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)244g66kcal3.2g11.7g0.5g4.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g391g106kcal5.1g18.8g0.8g6.6g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Herkkusieni 98g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Vesi1172g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali488g103kcal5.9g16.6g1g10.3g
Adzika kaste 220ml24g40kcal1.5g6.3g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g308kcal0g0g34.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1381kcal43.4g123.4g76.2g47.2g
Valittu annoskoko2500g690kcal21.7g61.7g38.1g23.6g
Annoskoko puolitettuna1250g345kcal10.9g30.9g19.1g11.8g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149