Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään425g841kcal73.5g0g65.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1019g612kcal15.3g132.5g1g9.2g
Vesi566g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.5g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl283g85kcal13g5.4g0.8g4.5g
Kesäkurpitsa113g19kcal0.5g2.8g0.7g0.8g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Rypsiöljy 43g376kcal0g0g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3888kcal205.8g285.4g221g30.4g
Valittu annoskoko2500g1944kcal102.9g142.7g110.5g15.2g
Annoskoko puolitettuna1250g972kcal51.5g71.4g55.3g7.6g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382