Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1019g306kcal10.2g40.7g3.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g408g114kcal2.4g24.2g0.8g10.2g
Sipuli (kuorittu)408g110kcal5.3g19.6g0.8g6.9g
Valkosipuli 143g155kcal11.3g23.2g0.9g3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 55g487kcal0g0g55g0g
Flora culinesse61g452kcal0g0g50.1g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g408g367kcal4.1g24.4g28.5g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3979kcal66.6g264.2g278.4g46.8g
Valittu annoskoko2500g1990kcal33.3g132.1g139.2g23.4g
Annoskoko puolitettuna1250g995kcal16.7g66.1g69.6g11.7g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026