Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 776g190kcal10.7g15.1g3.9g19.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 776g997kcal161g0g38.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g140kcal0g0g15.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g698g244kcal11.2g48.2g0.7g9.8g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g233g908kcal67.5g3.5g69.8g0g
Basilika, kuivattu 1.6g3.9kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4965kcal501.2g134.2g257.6g59.6g
Valittu annoskoko2500g2483kcal250.6g67.1g128.8g29.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1241kcal125.3g33.6g64.4g14.9g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374