Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 778g1542kcal20.5g6g151g52.1g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g1492g1417kcal74.6g223.7g22.4g0g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Oliiviöljy 91g803kcal0g0g90.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton97g20kcal0.3g1.6g0g0.1g
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g6.5g23kcal1.2g2.9g1.4g0.7g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7686kcal198g479.2g531.8g108.6g
Valittu annoskoko2500g3843kcal99g239.6g265.9g54.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1921kcal49.5g119.8g133g27.2g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173