Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 153g50kcal0.9g8.5g0.3g3.9g
Sipuli 74g22kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g6.7g24kcal1.2g3g1.5g0.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1349g472kcal21.6g93.1g1.3g18.9g
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 15g48kcal1.3g2.1g3.9g0.1g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g202g340kcal17.6g8.1g28.3g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2020kcal89.4g257.2g71.4g54.2g
Valittu annoskoko2500g1010kcal44.7g128.6g35.7g27.1g
Annoskoko puolitettuna1250g505kcal22.4g64.3g17.9g13.6g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219