Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen621g863kcal118g0g43.5g0g
Porkkana 311g102kcal1.9g17.3g0.6g7.9g
Sipuli 186g56kcal2.3g8.9g0.4g3.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)606g242kcal10.3g49.7g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 155g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%311g528kcal21.4g4.3g46.6g6.2g
Tomaatti, tuore311g63kcal1.9g11.8g0.9g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3709kcal311.6g184g185.2g43.2g
Valittu annoskoko2500g1855kcal155.8g92g92.6g21.6g
Annoskoko puolitettuna1250g927kcal77.9g46g46.3g10.8g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475