Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1951g2185kcal429.2g0g58.5g0g
Oliiviöljy 55g483kcal0g0g54.6g0g
Kananmuna kuoreton 429g612kcal53.7g1.3g44g0g
Sipuli 65g20kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6601kcal967.4g8.8g314.4g2.2g
Valittu annoskoko2500g3300kcal483.7g4.4g157.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1650kcal241.9g2.2g78.6g0.6g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032