Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 474g1627kcal48.3g332g5.7g16.6g
Vesi, vesijohtovesi 365g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g219kcal0g0g24.3g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g851g1277kcal172.8g0g76.6g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g243g97kcal4.1g19.9g0.2g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g328g187kcal3.3g46g3.3g4.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste182g657kcal52.9g3.1g51.1g0g
Oregano, kuivattu 4.9g15kcal0.5g1.1g0.5g2.1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8178kcal565.4g807.4g323.6g47g
Valittu annoskoko2500g4089kcal282.7g403.7g161.8g23.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2045kcal141.4g201.9g80.9g11.8g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444